4 musiikkisektoria koskevaa kysymystä, jota EI tule kysyä

Mahdollisuuksia ovat, et pilaa tällä hetkellä kykyäsi menestyä musiikkialalla, koska luotat useisiin kappaleiden ammatti-myytteihin. Mistä tiedän tarkalleen? Tonnia taiteilijoita lähettää minulle jatkuvasti sähköpostiviestejä (kaikki etsivät vastauksia VÄÄRISIIN huolenaiheisiin). Nämä ovat kysymyksiä, jotka saattavat tuntua hyviltä kysymyksiltä ylimmällä tasolla, mutta ovat tosiasiassa erittäin vahingollisia kysymyksiä, jotka vievät heidät pois heidän musiikillisista toiveistaan.

Jotta voit luoda onnistuneen työpaikan musiikissa mahdollisimman pian, olet perehtynyt kyselyihin, joita EI vaadita etsimään ratkaisua, ja ymmärrettävä, kuinka kysyä paljon parempia tutkimuksia, jotka johtavat sinut oikealle tielle kohti tavoitettasi. kappaleteollisuuden tavoitteet.

Nämä ovat 4 huonointa kappaletta koskevaa työtä koskevaa kysymystä, jotka sinun ei pidä pysytellä kysymättä voidaksesi rakentaa tehokkaan työn ammattimuusikkona:

Negatiivisia kappaleita koskeva ammattikysely # 1: Pitääkö minusta tulla ”nälkää”?

Suurin osa ihmisistä uskoo, että ansaitseminen ansioksi asiantuntijamuusikkona ehdottaa jompaakumpaa: joko ”teet sen” ja tapaat vierailla maailmassa sekä markkinoida lukuisia CD-levyjä tai ”sinusta tulee riittävä taiteilija” ja sinun täytyy soittaa crappy baareja ja myös tien reunoja vain päästäksesi eteenpäin. Tämä musiikkiyhtiön väärinkäsitys saa aikaan ihmisten työpaikkojen kiinnittämisen alusta alkaen joko panemalla heidät uskomaan, että heidän täytyy päästä kokopäivätyöhön liittymättä kappaleisiin ja ”yrittämään tehdä kappaleita puolella”, tai pelätä yrittäessään mennä kappaleisiin palvelua.

Tosiasia on, että laululiiketoiminta koostuu suuresta keskiluokasta ja työskentelemiseen on lukemattomia tapoja. Sinut hämmästyttää siitä, kuinka helppoa on ansaita elävä musiikkimarkkinoilla verrattuna tulokseen olla tehokas ulkopuolella. Ennen kuin varmasti ansaitset paljon rahaa, sinun on kuitenkin lopetettava kysyminen heikosta laadusta. Lopeta huolehtiminen siitä, että sinusta tulee heikentävä muusikko, ja aloita kuvitella kaikkia erilaisia ​​tapoja ansaita rahaa taiteilijana.

Kun työskentelet laululiiketoiminnassa, sinun ei tarvitse elää yhdestä palkkasummasta toiseen kuten normaalissa päivätehtävässä. Sen sijaan on jatkuvasti mahdollista saada aikaan useita tulolähteitä samanaikaisesti. Tämä tekee muusikoiksi tulemisesta paljon turvallisemman uravaihtoehdon, koska sinun ei tarvitse riippua pelkästään yhdestä tulolähteestä. Ymmärrettävän tavan lisäksi, jonka taiteilijat pyrkivät ansaitsemaan rahaa kappaleilla (markkinointi-albumit / lataukset, reaaliaikaisten ohjelmien toistaminen tai nauhoittaminen istunto-muusikkona), voit tehdä yhden pisteen, joka parantaa nopeasti musiikkisi liittyviä aiheita tulo:

Aloita kappaleiden mentoriorganisaation kasvattaminen. Tämä tuottaa heti lukuisia tuloja (oppilaillesi) sinulle, kun työskentelet paljon vähemmän kuin kokopäiväiset tunnit viikossa.

Kun rakennat useita musiikkitulojen lähteitä, kuten yllä on keskusteltu, on erittäin mahdollista (ja ei niin vaikeaa kuin voisit olettaa) saada joka vuosi enemmän kuin 100 000 dollaria kappaleiden ammatissa (ymmärrän tämän johtuen siitä, että olen auttoi useita taiteilijoita tekemään sen).

Huono musiikki -työkysymys # 2: Kuinka saan äänityssopimuksen?

Ymmärtääksesi, miksi tämä ei ole suuri kysely kysyä, vastaa tähän: ”Miksi jonkun pitäisi tarjota sinulle äänityssopimus?” Jos oletat, että se johtuu siitä, että luot hyviä kappaleita … kokeile vielä kerran. Tämä ei ole koskaan riittävä syy jollekin valtuuttaa sinut äänityssopimukseen. Kukaan ei todennäköisesti kuluta sinulle lukuisia lukemattomia taalaa, vaikka osaat kirjoittaa erinomaisia ​​kappaleita. Tämä olisi ehdottomasti myös korkea sijoitusriski (niin paljon, että sillä ei ole edes järkeä). Ajatteleko, että säästit 200 000 dollaria, menisitkö varmasti sitten kasinosivustolle ja sijoittaisit kaiken riville yhden rulettipyörän kohdalla? TAI haluaisitko mieluummin käyttää sen suoraan jokuin, joka on todennut voivansa auttaa sinua saamaan paljon enemmän (vähintään pienemmällä tasolla)? Epäilemättä, tekisit viisaan vaihtoehdon ja sijoittaisit sen johonkin, joka auttaisi sinua ansaitsemaan enemmän rahaa. Näin nauhanauhoitusetiketit ajattelevat. Joten lopeta kysymys siitä, kuinka voit hankkia allekirjoitetun levytyssopimuksen ja alkaa muuttaa itseäsi ”viisaaksi taloudelliseksi sijoitukseksi”, jota kaikenlainen levy-yhtiö näyttäisi heti arvokkaana. Tämä vaatii paljon muutakin kuin fantastisen musiikin kirjoittamista, työkalun hyvin pelaamista tai Facebook-verkkosivun pitämistä.

Tässä on toimet, jotka sinun tulee tehdä saadaksesi itsesi tärkeäksi taloudelliseksi sijoitukseksi levy-yhtiölle:

  1. Tunnista, mitä laulumarkkinat haluavat muusikoilta, ennen kuin he aloittavat yhteistyön heidän kanssaan.
  2. Työskentele päivittäin kehittääksesi musiikkityötäsi. Nauhalevyyritys aikoo nähdä, että sinulla on loistava suoritushistoria ennen kuin he alkavat tehdä yhteistyötä kanssasi. Mitä enemmän teet itsenäisenä taiteilijana, sitä todennäköisempää on, että saat intohimoa levy-yhtiöiltä

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *