Itävalta: Tyylikäs ja nuorekas – Vincent Bueno julkaisee Euroviisujen 2020 -teoksen ”Alive”.

Vincent Bueno (laulaja-lauluntekijä) oli yksi ensimmäisistä Euroviisut 2020-tapahtumaan valikoiduista näytöksistä. Tällä hetkellä Itävallan laulaja ja lauluntekijä Vincent Bueno ovat tosiasiallisesti julkaissut upouuden kauniin tyylikkään kappaleensa Rotterdamille, ”Alive”.

Äänite debytoi tänä aamuna itävaltalaisella radioasemalla Ö3 – Itävallan Eurovision-lausuntojen tavallisessa asuinpaikassa.

Raita on funk-inspiraatiota pop-kappaletta, Justin Timberlaken kaltaisen tai Bruno Marsin tunteena – ja ilmeisesti siellä on jotain Michael Jacksonia. Laulu on nautinnollista, hienoa ja myös sanoitukset ovat erittäin positiivisia. Vincent Buenon laulajan lauluntekijän laulu ”Sinun ansiosta tunnen että olen taas elossa”. Eurovision kannalta se on samanlainen kuin Man Sebastianin vuoden 2015 hitti ”Tonight Again”. Vincent soittaa vahvuuksin sekä vokalistina, lauluntekijänä että myös kokenut Eurovision viihdyttäjänä. Ääni rakentaa ja mahdollistaa myös, että Vincent näyttää laulunsa.

Kappale on alkaa erittäin upealla musiikkivideolla, jossa Vincent Bueno näyttää erittäin viileät, näyttävät tanssisiirtymät ja harrastajat viihdyttäjänä. Autiossa olevaan varastotilaan upotettu Vincent esittää tämän ihanan kappaleen sekä omillaan että mustien naamioiden puitteissa. Se on tyylikäs, viileä ja sujuva ja saattaa tarjota vinkkejä isännöinnistä, jota Vincent tarjoaa varmasti Rotterdamissa.

Mikä jää jäljelle ”Alive”.

Joulukuussa Vincent Bueno pudotti useita vihjeitä raidasta viidellä hashtagilla ja myös lyhyellä kuvauksella niiden määritelmästä.

#vincentbueno.

”Rakastan nauramista. Olen motivoitunut ihminen.” Korjaaminen ”on henkilökohtainen iskulauseeni! Nautin perheeni jäsenistä tärkeintä, uskon syvästi ja molemmat antavat minulle sitkeyttä elämässäni. Nautin kappaleista, rakastan yksilöitä. Rakastan. olen erittäin herkkä, mikä voi usein olla haittapuoli – ”avoin sydän”. ”

#elossa.

”Siitä hetkestä lähtien kun päästin irti sosiaalisen median sivustojen nopeasta tarkistuksesta ja myös sen paineista olla jotain erityistä, otin uudelleen yhteyttä henkilöllisyyteeni. Se saa minut todella tuntemaan elämän.”

#fireshots.

”Onnellisuuteni tulee syvältä. Se on jotain, mitä mikään maine tai raha ei voi koskaan antaa minulle. Haluaisin käyttää tätä voimaa määrätietoisesti.”

#behindthewall.

”Me kaikki taistelemme omien egojemme suhteen. Ego on kuin korkea muuri. Jos hajotat sen, ymmärrät kuinka helppoa ja myös vapaampaa elämä voi olla.”

#hiddenheroes.

”Jokaisella meistä on sankarin tai sankarittaren DNA.”

Kuka on Vincent Bueno?

Vincent Bueno syntyi ja lisääntyi Wienissä, Itävallassa. Hän on filippiiniläinen etninen tausta. Vincent Bueno huolestutti suosiota vuonna 2008, kun hän voitti itävaltalaisen musiikkiohjelman! Kuollut näyttely. Esityksen tarkoituksena oli löytää seuraava itävaltalainen musiikkiteatterin kuuluisuus. Seuraavana vuonna hän valmistui Dancing Starsilla, jossa sijoittui seitsemänneksi.

Vincent Bueno on lisäksi lisännyt 2 albumia – saksankielisen Wieder lebenin (Living Again) vuodesta 2016 samoin kuin englannin kielen, joka ei ole tavoitettavissa vuonna 2018. Hän on tällä hetkellä kokenut Eurovision. Vincent väitti Itävallan vuoden 2016 kansallisessa valinnassa ja vuonna 2017 hän toimitti taustalaulu Nathan Trentille.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *