Music Fads 2020: Mihin markkinat johtavat?

Kaikki ovat jakaneet vuoden 2019 Spotify Wrapped -sovelluksen, soitimme uudella vuonna ja nyt myös aloitamme aivan uusien vuosien alkamisessa. Taiteilijat vahingoittavat päätään ihmetteleen, kuinka musiikkiala, musiikin tuotanto ja myös kappaleiden kirjoittaminen varmasti muuttuvat seuraavana vuonna.

Kun trendit nousevat ja laskevat, seuraavan aallon kaappaus vuonna 2020 voi tarkoittaa yksinkertaisesti sopeutumista nykyaikaisiin tapoihin, joilla ihmiset kuuntelevat kappaleita. Suurimmat kappaleet näkyvät vuonna 2020

Vuosi 2019 ennusti suuria muutoksia kappaleiden kulutustottumuksissa ja musiikin valmistuksessa, jotka lisääntyvät vasta vuosina.

1. Kappaleet saavat paljon lyhyemmän ajan.

Vuonna 2019 40 parhaimman kappaleen pituus oli kolme min ja seitsemän sekuntia. Se on kokonainen 30 sekuntia vähemmän kuin vuotta aiemmin. Tämä on suurelta osin suoratoiston ja myös soittolistojen kautta löytämisen sivutuote. Näin ollen perinteiset pop-kappalerakenteet on todellakin heitetty ikkunaan vähentääkseen mahdollisuuksia välttyä 52 muun muusikon kannella.

Pitäisikö sinun vähentää soittolistojesi kappaleita?

Palvelun kannalta raitojen lyhentäminen voisi olla älykäin myönnytys, jonka voit tehdä. Ellet ole DEVICE, jolla oli vuoden 2019 kolmanneksi eniten etsitty levy, fanit eivät jää jäljelle kappaleen pitkään ohjaamoon.

Kaikki toivoa ei kuitenkaan menetetä. Soittolistaan ​​optimoidut kappaleet voivat houkutella kuulijat täyttä työhösi.

Kuitenkin, jos tuntuu siltä, ​​että kommentoit taiteellista koskemattomuutta raitojesi vähentämiseksi, se on yksinkertaista: älä vähennä kappaleita.

2. Luokat ovat lopulta kaukainen muisti.

Nelly ja Tim McGraw ovat saattaneet olla yksi ensimmäisistä hip-hop / country-risteytyksistä johtaviin valtavirran grafiikoihin, mutta vuonna 2019 Lil Nas X ylitti ennätyksensä jälkeen. Grammy-portinvartijat olivat erimielisiä siitä, että ”Old Town Roadway” kelpuutettiin Signboard’s Hot Country -karttaan, tyylilaji, joka alun perin oli lueteltu sen metatiedoissa. Tämä ei silti riittänyt pitämään sävelmää pitkäaikaisena primaarina.

Sen jälkeen miten musiikki pitäisi luokitella?

”Old Town Roadway” tarkistaa lukuisat ruudut c- ja w-tiedoista, toimittaen samalla hip-hop-uran 9 tuuman kynsien näytteen yli. Kansallisten kappaleiden kartoittamisessa on kuitenkin paljon samanlaisia ​​olosuhteita, joten miksi näihin muusikoihin ei katsota yhtä suuresti? Vastaus on kulttuuri.

”Hän ei edes mene tänne!”, Kuten Damian (Mean Girls) varmasti sanoi.

Maanmusiikin makuvalmistajien hyväksynnän hankkimiseksi ”Old Town Road” vaatii varmasti useita uudelleensekoituksia, joissa on muutama epätavallinen ominaisuus, Billy Ray Cyruksesta Diploon. Hybridihitti saatiin elintärkeään menestykseen varmistamalla useita Grammy-vaaleja ja voittamalla myös valtava CMA-palkinnot.

Taiteilijat ottavat ylimääräisiä riskejä.

Lil Nas X: n ei tarvitse vielä tehdä ylimääräistä maaratoja. Hän keskustelee kuitenkin monista muista malleista, mikä on ihailtavaa. Suunnittelija Tyler, jäljittelijä, on äskettäin myös laskeutunut suhteellisen vasemmalle alueelle.

Yksilöt välittävät usein paljon enemmän yhteiskunnasta kuin kategoriasta, etenkin hip-hopissa, ja tämä on myös suuri osoitus siitä, mihin musiikkimarkkinat ovat suuntautuneet. Kunnianosoitus johtuu Bowien ja PJ Harveyjen tekemistä, mutta odottaa entisestään tyylillisten rajojen jakautumista.

3. 80-luvut ovat palanneet kokonaan.

On kulunut pitkä aika, koska olemme tosissaan nauttinut funkin ja teollisuuden juurtuneiden urien noususta. Uusi vuosi kattaa täysin 80-luvun sekä ääneen että myös kosmeettisesti. Kiitos suuresti osittain populaarikulttuurista, jättiläiset kaikuja ja perinteiset analogiset synteetit ansaitsevat jälleen kerran valokeilaan.

Pitäisikö sinun ajaa tällä aallolla?

Se ansaitsee miettiä: pitäisikö sinun muuttaa ääntäsi sopimaan nykyisen kuumaan vai pitämään kiinni aseistasi? Musiikkiala hyötyy monimuotoisuudesta nykyään enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Muista poptähdet, kuten The Weeknd, Billie Eilish ja Charlie Puth, jotka ovat itse asiassa lisänneet tyylihaluaan, mutta joilla on muuten äänentoisto.

Minulle 80-luvun ydin on ylimääräinen kokeilun ja virheen suhteen eikä itse melua.

4. Fyysinen myynti on heikentynyt musiikkimarkkinoilla.

Jos tässä tarkistusluettelossa on yksi toiminto, se on tämä: lähetä kappaleesi Spotifylle ja myös Apple Songs PRONTO.

Nielsenin vuoden 2019 Mid-Year Record -lehden mukaan suoratoisto edustaa nyt 78% kappaleiden kokonaismäärästä. Muovi on edelleen nähtävissä herättämässä vetovoimaa, 9,6%: n lisäys edelliseen vuoteen verrattuna. Harkitse CD-levyjen ja myös muovin niputtamista merchisi kanssa, sillä merch-paketit lasketaan tällä hetkellä asiakirjamyyntisi.

Musiikin jakaminen verkossa ei voisi olla helpompaa. Sinulla ei ole mitään lepäämistä ja hankkimista.

5. Teknologia muuttaa nopeasti musiikin promootiota.

Jos sinusta tuntuu, että uusimmissa järjestelmissä, tekniikassa ja gizmoissa on vaikea pysyä ennallaan, se johtuu siitä. Tavat, joilla paljastamme ja otamme musiikkia, muuttuvat päivittäin.

Laajentuva online-suoratoiston sektori.

YouTube on ollut olemassa jo pitkään ja pysyy myös videoleikkeiden verkkosisällön kuninkaana. Vaikka järjestelmän lopputulos on vähitellen kyllästynyt ja myös kaupallinen, materiaalin luojat haluavat ottaa yhteyttä faneihinsa miellyttävällä tasolla. Siellä pelataan verkkovirtaussivustoilla, kuten Twitch ja myös Mixer.

Tietokonepelien suoratoistosta yleisemmin tunnettu Twitch on asuinpaikka taiteilijoille ja kaiken ulottuvuuden muusikoille. Aloitatko pelkän tai EDM-raskaan Deadmau5: n, voit ottaa yhteyttä faneihin, jotka ovat mukana ja tukevat myös reaaliajassa tuottamaasi työtä. Katsojat tulevat usein olemaan erittäin seuraajia, jotka tukevat sinua useita vuosia.

Tällä hetkellä on paras aika olla muusikko

Trendien arvaaminen voi jättää sinut todella stressaantuneeksi tai itsevarmaksi. Anna olla innostunut. Liian paljon valtavirtaan katsominen ja yrittäminen päästä käyrälle voi lannistaa lukuisia muusikoita, mutta muista kuitenkin, että nautit tähdet olivat heti jalkineissasi. Älä murehdi liikaa siitä, mihin kappaleteollisuus johtaa.

Kiinnostus, sinnikkyys ja avuksi CD Child -sivustolla voi tehdä vuodesta 2020 muusikkosi purkuvuoden.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *