Musiikkimarkkinat vuonna 2020: Mihin suuntaan ollaan menossa?

Kaikilla oli Spotify-sovellus jo vuonna 2019, jonka kautta ihmiset nauttivat musiikista uutena vuonna ja tänä keväänä. Taiteilijat vahingoittavat päätään ihmetteleen, kuinka musiikkiala, musiikin tuotanto ja myös kappaleiden kirjoittaminen varmasti muuttuvat seuraavana vuonna.

Kun trendit tulevat ja katoavat, seuraavan trendiaalto vuonna 2020 voi tarkoittaa yksinkertaisesti sopeutumista nykyaikaisiin tapoihin, joilla ihmiset kuuntelevat kappaleita. Suurimmat kappaleet näkyvät vuonna 2020.

Vuosi 2019 ennusti suuria muutoksia kappaleiden kulutustottumuksissa ja musiikin valmistuksessa, jotka lisääntyvät vasta vuosina.

1. Kappaleiden kesto on lyhyempi

Vuoden 2019 Top 40 listan kappaleiden keskimääräinen kesto oli kolme minuuttia ja seitsemän sekuntia. Se on 30 sekuntia vähemmän kuin vuotta aiemmin. Tämä johtuu suurilta osin siitä, että ihmiset ovat löytäneet suoratoistokanavat ja soittolistat. Näin ollen perinteiset pop-kappaleet ovat jääneet unholaan.

Pitäisikö soittolistojen kappaleita vähentää?

Palvelun kannalta kappaleiden vähentäminen voisi olla älykäs teko. Ellei sinulla ole laitetta, josta löytyy vuoden 2019 kolmanneksi eniten soitetut levyt, fanit eivät todennäköisesti löydä tai kuuntele kappaletta.

Kaikkea toivoa ei kuitenkaan kannata menettää. Soittolistaan ​​optimoidut kappaleet voivat houkutella kuuntelijat kuuntelemaan harvinaisiakin kappaleita.

Jos kuitenkin tuntuu siltä, ​​että kommentoit taiteellista koskemattomuutta raitojesi vähentämiseksi, asia on yksinkertainen: älä vähennä kappaleita.

2. Luokitukset ovat kaukainen muisto

Nelly ja Tim McGraw ovat saattaneet olla yksi ensimmäisistä hip-hop / country-risteytyksistä johtaviin valtavirran grafiikoihin, mutta vuonna 2019 Lil Nas X ylitti ennätyksensä jälkeen. Grammy-portinvartijat olivat erimielisiä siitä, että ”Old Town Roadway” kelpuutettiin Signboard’s Hot Country -karttaan, tyylilaji, joka alun perin oli lueteltu sen metatiedoissa. Tämä ei silti riittänyt pitämään sävelmää pitkäaikaisena primaarina.

Miten musiikki pitäisi luokitella tämän jälkeen?

”Old Town Roadway” tarkistaa lukuisat ruudut c- ja w-tiedoista, toimittaen samalla hip-hop-uran 9 tuuman kynsien näytteen yli. Kansallisten kappaleiden kartoittamisessa on kuitenkin paljon samanlaisia ​​olosuhteita, joten miksi näihin muusikoihin ei katsota yhtä suuresti? Vastaus on kulttuuri.

”Hän ei edes menisi tänne!”, Kuten Damian (Mean Girls) varmasti sanoi.

Maanmusiikin makuvalmistajien hyväksynnän hankkimiseksi ”Old Town Road” vaatii varmasti useita uudelleensekoituksia, joissa on muutama epätavallinen ominaisuus, Billy Ray Cyruksesta Diploon. Hybridihitti saatiin elintärkeään menestykseen varmistamalla useita Grammy-vaaleja ja voittamalla myös valtava CMA-palkinnot.

Taiteilijat ottavat ylimääräisiä riskejä.

Lil Nas X:n ei tarvitse vielä tehdä ylimääräistä loikkauksia. Hän keskustelee kuitenkin monista muista malleista, mikä on ihailtavaa. Suunnittelija Tyler, jäljittelijä, on äskettäin myös laskeutunut suhteellisen vasemmalle alueelle.

Yksilöt välittävät usein paljon enemmän yhteiskunnasta kuin kategoriasta, etenkin hip-hopissa, ja tämä on myös suuri osoitus siitä, mihin musiikkimarkkinat ovat suuntautuneet. Kunnianosoitus johtuu Bowien ja PJ Harveyjen tekemistä, mutta odottaa entisestään tyylillisten rajojen jakautumista.

3. 80-luvun musiikki on tullut takaisin

On kulunut pitkä aika, koska olemme tosissaan nauttinut funkin ja teollisuuteen kaivertuneiden urien noususta. Uusi vuosi kattaa täysin 80-luvun sekä ääneen että myös kosmeettisesti. Kiitos suuresti osittain populaarikulttuurista, jättiläiset kaikuja ja perinteiset analogiset kappaleet ansaitsevat jälleen kerran valokeilaan.

Pitäisikö matkia muita?

Se ansaitsee miettiä: pitäisikö sinun muuttaa ääntäsi sopimaan nykyisen kuumaan vai pitämään kiinni aseistasi? Musiikkiala hyötyy monimuotoisuudesta nykyään enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Muista poptähdet, kuten The Weeknd, Billie Eilish ja Charlie Puth, jotka ovat itse asiassa lisänneet tyylikkyyttään, mutta joilla on muuten äänentoisto.

Minulle 80-luvun ydin on ylimääräinen kokeilun ja virheen suhteen eikä itse melua.

4. Musiikin fyysinen myynti on vähentynyt radikaalisti

Jos tässä tarkistusluettelossa on yksi toiminto, se on tämä: lähetä kappaleesi Spotifylle ja myös Apple Songs PRONTO.

Nielsenin vuoden 2019 Mid-Year Record -lehden mukaan suoratoisto edustaa nyt 78% kappaleiden kokonaismäärästä. Muovi on edelleen nähtävissä herättämässä vetovoimaa, 9,6%: n lisäys edelliseen vuoteen verrattuna. Harkitse CD-levyjen ja myös muovin niputtamista merchisi kanssa, sillä merch-paketit lasketaan tällä hetkellä myynteihin.

Musiikin jakaminen verkossa ei voisi olla helpompaa. Sinulla ei ole mitään lepäämistä ja hankkimista.

5. Teknologia muuttaa nopeasti musiikin myyntiä

Jos sinusta tuntuu, että uusimmissa järjestelmissä, tekniikassa ja gizmoissa on vaikea pysyä ennallaan, se johtuu siitä. Tavat, joilla paljastamme ja otamme musiikkia, muuttuvat päivittäin.

Laajentuva online-suoratoiston sektori.

YouTube on ollut olemassa jo pitkään ja pysyy internetin videosivustojen kuninkaana. Vaikka järjestelmän lopputulos on vähitellen tyydyttynyt ja kaupallinen, videoiden luojat haluavat ottaa yhteyttä faneihinsa miellyttävällä tasolla. Siellä pelataan suoratoistosivuilla, kuten Twitch ja myös Mixer.

Tietokonepelien suoratoistosta yleisemmin tunnettu Twitch on asuinpaikka taiteilijoille ja kaiken ulottuvuuden muusikoille. Aloitatko pelkän tai EDM-raskaan Deadmau5: n, voit ottaa yhteyttä faneihin, jotka ovat mukana ja tukevat myös reaaliajassa tuottamaasi työtä. Katsojat tulevat usein olemaan erittäin seuraajia, jotka tukevat sinua useita vuosia.

Nyt on muusikkojen parasta aikaa

Trendien arvaaminen voi tehdä sinut stressaavaksi tai itsevarmaksi. Anna itsesi olla innostunut. Liian paljon valtavirtaan katsominen ja yrittäminen päästä käyrälle voi lannistaa lukuisia muusikoita, mutta muista kuitenkin, että kaikki suurimmat tähdet ovat olleen samassa tilanteessa. Älä murehdi liikaa, mihin musiikin myynti on menossa.

Kiinnostus, sinnikkyys ja CD:n luominen Child-sivustolla voi tehdä vuodesta 2020 musiikkiurasi läpimurtovuoden.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *