Musiikkitrendit vuonna 2020: Tässä ennusteemme

Vuoden 2020 musiikkisuuntaukset ovat alkaneet näkyä. Mikään vuosi ei kulu ilman musiikkitrendejä. Tästä syystä, kuten odotettiin, suurimmalla osalla 2020-kappaleiden villityksiä syntyy ennusteissa, jotka teimme vuonna 2019, aivan kuten ne tulivat vuoden 2018 innovaatioista ja niin edelleen.

Se väitti, että siellä on paljon tilaa ihmeelle ja ihme myös, kun tarkistamme aivan uuden vuosikymmenen, joten sallikaa jos ennuste ei ole tarkka. Pohditaan, mitä musiikkitrendejä 4 vuodenaikaa tuokaan tänä vuonna. Jännää eikö olekkin?

Vuoden 2020 kappaleiden villitys kiihtyy siellä, missä 2019 lopetettiin monin tavoin, ja myös kulttuurien välinen kulttuuri on mahdollisesti suurin. Tällä hetkellä vuonna 2014 neuvoimme esittäjiä ”tekemään terveellisen aloitteen tutkia muiden yhteiskuntien ääniä ja tyylejä”, koska ”nykypäivän trendikkäiden kappaleiden on tarkoitus tulla yhteen.”

Tämä pelattiin tunnisteiden, kuten 88 Iltamarkkinat, YouTube-verkostojen, kuten Colors ja The Nations, ja myös alueellisten kapinoiden kanssa ympäri maailmaa, etenkin Afrikassa. Maapallon johtava YouTuber ei myöskään ole enää PewDiePie vielä T-sarja, kappalelappu sekä elokuvayritys Intiasta.

Voisimmeko todella ennustaa, että Lil Nas X -tehtävä johtaa rap / nro 1 maan risteytykseen. Billy Ray Cyrus? Ei toista reittiä. Saimme kuitenkin silti oikein. Itse asiassa sosiaalinen musiikki ympäri maailmaa on edelleen aikaansaamaan uutta aikaa niin tehokkaasti, että jatkuvat tanssijuhlat ovat alkaneet kirjoittaa otsikoita.

Jos aiot hyödyntää tätä omissa kappaleissasi, korosta oma kulttuurinen alkuperäsi. Juhli joitain tyypillisiä alueellisia ääniä. Jos yhteisölläsi on maku, käytä sitä hyödyksesi. Muussa tapauksessa harkitse yhteistyötä kaukaa olevien taiteilijoiden kanssa. Tulokset saattavat tainnuttaa sinut, vaikka ne kiinnostavat yleisöä epäilemättä.

Kuten olet ehkä huomannut viimeisessä osiossa, etiketit tekevät paljon muutakin kuin vain musiikkia nykyään. Yllä mainituista tuotemerkeistä 88 Evening Market, Colour Styles, The Nations ja myös T-Series tarjoavat kumpikin taidetta, tyyliä ja vielä enemmän ääni- ja video-osiensa ohella.

Jos kerran olisi varmasti vaikuttanut oudolta, jos Geffenillä, Atlanticilla tai Universalilla olisi tyylisuunta, nykyään se on käytännössä odotettavissa. Multimediayritykset, jotka ovat erikoistuneet kappaleisiin, videoihin, tyyliin, live-tapahtumien valmisteluun ja vielä enemmän pop-upiin koko ajan. Lyrical Limonade, Thrice Cookked … tarkistuslista jatkuu.

Tyyli ei ole kuitenkaan liian suuri, toisin kuin bändin yhdistäminen, varmistaaksesi, että se ei välttämättä tunnu niin epätodennäköiseltä. Se, mikä todennäköisesti vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä, on nykyinen villitys kappaleiden ja videopelien suhteen.

10 miljoonaa ihmistä nautti Marshmello-teoksesta käytännössä viikonloppuna helmikuussa 2019. Sitten elokuussa hard-rock-titaanit Korn näyttelivät AdventureQuest-ohjelmassa yhteensä backstage-pass-lippujen myynnillä.

Tämä malli videopelien suuntaan jatkuu todennäköisesti, koska videopelit ovat ylittäneet Hollywoodin vuodesta 2009 ja ovat tehneet (paljon) enemmän kuin elokuva ja myös musiikki integroituna viimeisen kahdeksan vuoden aikana.

Kun olet saanut kappaleista vahvan tuloksen, harkitse taiteen, videon, vaatteiden ja myös tapahtumien käyttämistä. Ryhdy ihmisiin, joiden mielikuvituskyky synkronoituu oman kanssasi. Varmenna musiikkisi käytettäväksi videopeleissä ja ota yhteyttä pelisuunnittelijoihin. Ne vaativat kappaleita, samoin kuin se on hieno tapa esitellä audiosi rajoitetulle yleisölle.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *